Om oss

Porsgrunn Byggteknikk og Taksering As

Om oss

Porsgrunn Byggteknikk og Taksering As drives av Byggmester Cato Stordahl. Cato har lang og bred erfaring fra byggebransjen og tok svennebrev allerede tilbake i 1983. 

I 1985 fikk han mesterbrev, og er idag godkjent takstmann sertifisert fra BMTF. 

Cato kan hjelpe deg med blant annet tilstandsrapporter, skaderapporter, verditakst og være fagmann på visning. I faget Byggteknikk kan jeg hjelpe deg med tegning, konstruksjon, prosjektering, kalkulasjon, rådgivning. 

En sertifisert takstmann fra BMTF er en fagmann garanti, fordi det er en byggmester som utfører rapporten. Mange boligselgere tar konsekvensen av at boligmarkedet er konfliktfullt og velger derfor en byggmester til å utføre en enkel tilstandsanalyse når de skal selge boligen.

Bilde av stue med tegning - Taksering fra Porsgrunn Byggteknikk og Taksering As
Godkjent Takstmann
​En sertifisert takstmann fra BMTF er en fagmann garanti, fordi det er en byggmester som utfører rapporten. Mange boligselgere tar konsekvensen av at boligmarkedet er konfliktfullt og velger derfor en byggmester til å utføre en enkel tilstandsanalyse når de skal selge boligen. Det er ikke noe krav til at du opplyser i takstrapporten om hvilke farger det er på tapetene, eller om det er glassfiberstrie på vegger. Det du må opplyse om er om det er feil og mangler ved boligen. Det er dette Eierskifterapport™ handler om.
 
Mer enn 20 000 boligsalg havner i en eller annen rettslig tvist hvert eneste år. En samlet bransje, politikerne og Forbrukerrådet ønsker endringer i markedet. Dette tar nå byggmestrene på alvor. Alle byggmestere har minimum 6 års praktisk erfaring fra byggebransjen.
 
Mange byggmestere har drevet med tilstandsanalyse av bolig i 20-30 år. Godkjent takstmann for Eierskifterapport™ Siden Eierskifterapport™ er en teknisk tilstandsanalyse kan ikke hvem som helst utføre den.
 
Det må være en godkjent takstmann som er byggmester Har kurs i tilstandsanalyse ved omsetning av bolig ved Mesterskolen Er medlem av Byggmestrenes Takseringsforbund. Velger du en BMTF-takstmann, så vet du med at du får en fagmann til å utføre din takst, tilstandsrapport eller som fagmann på visning.
 
Her finner du kun sertifiserte BMTF-takstmenn. Du kan gå en trygg bolighandel i møte uansett om du er kjøper eller selger.
Byggmester Cato Stordahl - Om oss i Porsgrunn Byggteknisk og Taksering As

Trenger du hjelp?

Kontakt oss idag!